Melyik szerintetek a legfinomabb pia/vagy amit ti kevertek,
ami üt is, és nemis olyan drága (1500 max)?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 19:23
1/10 Phoney válasza:
ezerö'ccázból szerintem az egyetlen "finom" pia a vodka+üdítő. Narancs, preföröbli.
esetleg két üveg 600 Ft-os bor kólával, de az se nem túl finom, se nem üt, hacsak nem egyedül vágod be mindet:D
2010. ápr. 14. 21:04
2/10 anonim válasza:
olcsó barackpálinka + sprite:D
2010. ápr. 14. 21:17
3/10 anonim válasza:
Kell egy üveg pezsgő, jó az olcsó 400 ft-s. legyen mondjuk 500. KEll egy doboz szőlőlé. Ez legyen 200. Szükségünk van két dl pálinkára , vagy vodkára. A maradék pénzből veszel mindenféle gyümölcsöt, mind kiwi, banán, de első osztályú a barackbefőtt. A gyümiket apróra vágjuk éjszakára a pálinkába áztatjuk. Másnap felöntjük a pezsgővel meg a szőlőlével, egy nagy tálba. Na. Mikor a bnőm ezzel kínált körberöhögtem, végül is nyolcig bírom az unicumot. Hát ez betett. Üt mint hólapát.
2010. ápr. 14. 22:13
4/10 anonim válasza:
5ü sör+1 db szívószál!Kóma!
2010. ápr. 15. 11:54
5/10 anonim válasza:
vmi olcsó pálinkát veszel meg mellé energiaitalt.energiaitalt mi másfél litereset szoktunk,leisszuk úgy 5 deciig.ráöntünk 1 liter pálinkát,aztán felrázzuk.megvárjuk míg leül a hab az aljára meg minden,aztán finom tud lenni még 1 olcsó pálinkával is.és jól kiüt :P.
2010. ápr. 15. 14:15
6/10 anonim válasza:
Rumos vadász: 2dl vörösbor, 1dl cola, 0,5dl rum. Ez eléggé jo tud lenni.
2010. ápr. 17. 14:04
7/10 anonim válasza:
Fény:
Olcsó vodka: 1000 Ft
Szörp: 300 Ft
Valaki hoz egy szódás szifont, patron biztos kijön 200 Ft-ból, amúgy nem tudom mennyi.
A vodkát beleöntitek a szifonba, belenyomjátok a patront(egy patron kevés, 2-3 kell). Ezután fogtok egy 1 decis poharat(ha nincs, fél decis is elmegy), aljára kevés szörpöt öntötök, majd bele a vodkát a szifonból, és azonnal lehúzni, míg habzik. Az ízét így nem érezni, viszont nagyon keményen üt.
Tipp: ha körbeért a szifon, a következő kör előtt nem árt várni, mert az alkoholnak kell 10 perc hogy felszívódjon, könnyen túlzásba lehet esni ha erre nem figyel az ember.
2010. ápr. 21. 16:17
8/10 anonim válasza:
valami szar pálinka(erős) + Aro-s narancslé kísérőnek naon hatékony. Szerintem tök jó együtt igaz mar kicsit de kiüt 2 pohár után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!