Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Változtattak valamit a Szalon...

Változtattak valamit a Szalon sör gyártásában?

Figyelt kérdés

Még valamikor év elején ittam Szalon sört egy buliban, és nem volt valami jó.

Ma adtam neki még egy esélyt, és vettem egy üveggel.

Azt kell mondanom, hogy határozottan jó volt. Nekem legalábbis ízlett.

Sokkal jobban ízlett, mint pl. a soproni, borsodi, stb...

Változtattak valamit a gyártásban vagy az alapanyagokon?

2016. júl. 1. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ebben a nyári melegben sokkal jobban esik a sör, mint a téli hidegben!
2016. júl. 1. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt figyeltem meg, hogy a Szalon már vagy 2 évtizede egyik évben jó, a következőben meg gyenge. Pécsiként elég sokat iszom Szalont.
2016. júl. 1. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is pécsi vagyok, azt nem mondhatom hogy évtizedek óta iszok, de nekem is feltűnt egy pozitív változás. Év eleje fele ha jól emlékszem még az a kiadás volt amin fehéren volt a Szalon felirat, annak nagyon vizezett íze volt, pedig ez a 4.6%-os söröknél nem jellemző, a mostani piros feliratos Szalon sokkal ízesebb, nekem is bejön, és ez független az évszaktól, már tavaly nyáron is a fehér feliratos Szalon volt és akkor is szar volt. A Soproni meg sokkal rosszabb lett, mostanság én is szivesebben megiszom a Szalont és még olcsóbb is.
2016. júl. 1. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
22%

Silány minőségű tömegtermék, amely néha kicsit talán jobb, mint máskor, de ez mindegy is... hiszen mindegy nekik, hogyan sikerül a főzet, a szar Pale Lagereken szocializálódott nép(tisztelet a kivételnek), úgyis meg fogja venni ezt a kiherélt sörszerű valamit, aminek a gyártása során fontos lépéseket hagynak ki, és adalékanyagokkal is telenyomják(pl.: kukorica).

Ha jó sört akarsz, kerüld az ilyet, és ha érdekel, írj és írok egy listát, mit érdemes megkóstolnod!

2016. júl. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!