Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ciderektől be lehet rúgni?

Ciderektől be lehet rúgni?

Figyelt kérdés
Hány üveg számít belőle soknak?
2016. jún. 25. 07:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg milyen kérdés már. kb. ugyan annyi az alkoholtartalma mint a sörnek, csak kicsit kevesebb. Azt döntsd el magadnak hogy mennyi a sok belőle.
2016. jún. 25. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra 120 forintba fog kerülni a Kingswood a CBA-ban akkor bizony be fogok tőle csiccsenteni.
2016. jún. 25. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha újra 100Ft lesz a dobozos sommersby a sparba akkor én is. Amúgy az első jól mondta, általában 4-4.5% alkohol van bennük, tehát olyasmi mint a sörbe, én személy szerint ebbe a melegbe meg tudok inni rövid idő alatt annyi sört, amitől berúgok, szóval ez ciderrel is menne. Inkább a 2%-os Radlerek olyanok, hogy azokból egyszerűen nem tudok annyit meginni, hogy berúgjak, mert amennyi idő alatt megiszok egyet, azalatt a májam le is bont egyet.
2016. jún. 25. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ittam én már bretagne-i cidert, ami 8% ös volt és nem is lehetett érezni, milyen erős. Kaja közben jól esett, de felállni már nehéz volt.
2016. jún. 25. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenféle alkoholtól be lehet rúgni, csak eleget kell belőle inni. A ciderek meg amúgy is gyorsan a fejedbe szállnak, mert szénsavasak.
2016. jún. 25. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Strongbow Apple Cider. 250 Ft Intersparba. 4% 4 decis. Veszel belolle ugy 10-t. 2500 Ft-be fog kerulni. Attol be lehet rugni.
2016. jún. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!