Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2 dl vodka húzóra, mennyire...

2 dl vodka húzóra, mennyire van durva hatása?

Figyelt kérdés
Fogadásból kéne innom. Igazából az érdekel, hogy valami komoly bajom lehet-e belőle?
2016. jún. 17. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Hirtelen fejbevág...
2016. jún. 17. 16:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Mérgezés vagy ájulás lehet belőle?
2016. jún. 18. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Töményet még ennyire húzóra nem ittam, de volt hogy egy üveg 13.5%-os bort megittam húzóra (1 percen belül) én is fogadásból, és mivel megnyertem, a nyert sört is megittam utána fél óra alatt. Na most egy 0.75-ös 13.5%-os borba több alkohol van mint 2 deci vodkába, meg ugye egy sört is ittam, némileg megcsapott de nem ütött ki, csak mivel rohadt meleg volt, és a bor szar minőségű, ezért utána fájt a fejem rendesen. Így számolva szerintem a 2 deci vodka se ütne ki, csak kicsit megcsattintana, de ez nem jelenti azt hogy téged se. Ahhoz viszonyíts, hogy én közel 90kg vagyok és azért pár éve iszogatok, nem ipari mennyiségben, de nem is keveset, tehát hozzá vagyok szokva valamilyen szinten.
2016. jún. 18. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ájulás vagy mérgezés nem hiszem hogy lehet ennyitől, ha csak nem vagy 40 kilós lány, aki még soha nem ivott.
2016. jún. 18. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Semmi bajod nem lesz! En egyszer megittam 6 decit 5-10 perc alatt egyik pohar a masik utan volt, ugy, hogy utoljara ebedet ettem, akkor se sokat. Bajom nem volt, leszamitva, hogy nagyon nagyon kesz lettem, es nem tudtam magamrol.
2016. jún. 19. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos igen, az utolsó válaszadónak igaza van. Én is volt hogy 1 óra alatt megittam 7 decit töményet egy sörrel, a világomat nem tudtam, és utána kutya másnapos voltam, de a másnap utáni napon már semmi bajom nem volt. Persze ha berúgsz mint a disznó, az némi alkoholmérgezés, de súlyos mérgezésed 2 decitől nem lesz. 6-7-től mondjuk már simán beájulhatsz ha nem vagy hozzászokva.
2016. jún. 19. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egyszer egy ilyen estém. Nagyjából 5 percre emlékszem belőle.
2016. jún. 19. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) mentek a zöldek:D
2016. júl. 15. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!