Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kókuszreszelékkel tudok...

Kókuszreszelékkel tudok ízesíteni rumot "hamis" pina colada-hoz? Esetleg alternatívák?

Figyelt kérdés
eddig Malibuból kevertem magamnak ilyen házilagos pinacolada szerűséget, de mivel ez sem olcsó mulatság még kevesebb pénzből keresek alternatívát. láttam van a tesconak is ilyen koppintás kókuszlikőre de egyrészt annak az alkoholfoka is kevesebb, meghát még csak nem is rumból van, gabonaszesz, és arra gondoltam ha saját magam venném meg az allja vodkát, vagy rumaromázott tömény italt és áztatnék ki benne valamennyi kókuszreszeléket az adna neki egy kis kókuszos ízt hogy aztán lehessen kutyulgatni belőle hasonlót? valami mással esetleg ha próbálkoznék? kókusztej, vagy kókuszaroma ha árulnak olyat egyáltalán. nyilván minőséget nem várok el csak az ízvilág egyezzen
2016. jún. 2. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

A kókuszreszelék nem oldódik fel benne, hoppá.

Amúgy mire jó ez a kókányolás? Ha ennyire igénytelen vagy akkor miért nem kannásbort veszel inkább?

2016. jún. 2. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
nem is azt vártam hogy feloldódjon csak kioldódjon belőle az íze
2016. jún. 2. 15:56
 3/5 tetro ***** válasza:
100%
tiszta alkohol, ananászlé (max 10%-os), kókusztejpor, aztán mehet az okádás reggelig
2016. jún. 2. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van kókuszaroma, de én inkább sűrű kókusztejet használnék, a forró víz elég jól kioldja a darált kókuszreszelékből az ízt.
2016. jún. 2. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon finom a tescos kókuszlikőrrel, inkább vegyél olyat, mi mindig azzal isszuk. Rumot nem veszünk, mert drága.

Ananászlé, tejszín, kókuszlikőr és teljesen boldogok vagyunk a barátnőimmel.

Fehér rumból kell csinálni egyébként, aminek annyira nagyon sok íze nincs, a rumaroma/főzőrum/rumos kőműves gránát nem fehér rum ízt ad, azt ne tegyél bele. Hidd el, a mi receptünknek ugyanolyan pina colada íze van mint a koktél bárban lévőnek. Oké, kevesebb az alkohol százaléka... akkor egy pohárba nem 4cl kerül hanem 6 :D kókuszosabb lesz ;)

2016. jún. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!