Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik volt a legjobb bor,...

Melyik volt a legjobb bor, amit eddig ittál?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 11:59
1 2
 11/16 Nereida3 ***** válasza:
81%
Hát... volt egy pár. Maczkó: Cabernet savignon, nekem mondjuk ízlik az összes Shiraz bor is, végigkóstoltam párat a borfesztiválon és nagyon finomak voltak. Fehérből meg az Israi Olivér a nagy kedvenc!
2016. jún. 4. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Jégbor, aszúbor, málnabor, eperbor, mandulabor.
2016. jún. 8. 19:33
 13/16 MIKLÓS18 válasza:
76%
Nekem a Tokaji Aszú,de elfogult,lokálpatrióta vagyok,mivel Észak-Mo-n élek 20 éve!
2016. jún. 8. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én a Szépp Asszony völgyben vettem egy pincében egy bácsitól egy liter nagyon finom fehér édes bort. Azóta se ittam olyan finomat. MOnjduk én csak olcsókat szoktam inni ha iszok egyáltalán...gondolom ez a baj
2016. jún. 23. 01:06
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a kereskedelemben kapható borok felejthetőek, kerüljenek bármennyibe, legyen akármilyen marketingje...

Borvidéken, pincében kimérve...na, az bor!

/Tokaj hegyaljai vagyok /

2016. jún. 30. 15:37
 16/16 Mojjo ***** válasza:
100%
@15: csak úgy pusztán kíváncsiságból, hogy kapjak egy képet arról, hogyan gondolkoznak az emberek a borról: mit gondolsz a Tokaj-Hegyaljai termelőkről, akiknek a borai a borszaküzletek polcain láthatóak? Csak, hogy pár nagyobb neveket mondjak: Szepsy István, Demeter Zoltán, Balassa István, Bott-Bodó házaspár, Homonna Attila stb stb. Tehát, ha valaki tokaj-hegyaljai termelő, de a kereskedéseken keresztül szórja ki a borait, nem pincénél, az is felejtős, és a helyben kimérős módszerre szavazó termelőket tartod jobbnak?
2016. jún. 30. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!