11/16 Nereida3 válasza:
Hát... volt egy pár. Maczkó: Cabernet savignon, nekem mondjuk ízlik az összes Shiraz bor is, végigkóstoltam párat a borfesztiválon és nagyon finomak voltak. Fehérből meg az Israi Olivér a nagy kedvenc!
12/16 anonim válasza:
Jégbor, aszúbor, málnabor, eperbor, mandulabor.
13/16 MIKLÓS18 válasza:
Nekem a Tokaji Aszú,de elfogult,lokálpatrióta vagyok,mivel Észak-Mo-n élek 20 éve!
14/16 anonim válasza:
én a Szépp Asszony völgyben vettem egy pincében egy bácsitól egy liter nagyon finom fehér édes bort. Azóta se ittam olyan finomat. MOnjduk én csak olcsókat szoktam inni ha iszok egyáltalán...gondolom ez a baj
15/16 anonim válasza:
Szerintem a kereskedelemben kapható borok felejthetőek, kerüljenek bármennyibe, legyen akármilyen marketingje...
Borvidéken, pincében kimérve...na, az bor!
/Tokaj hegyaljai vagyok /
16/16 Mojjo válasza:
@15: csak úgy pusztán kíváncsiságból, hogy kapjak egy képet arról, hogyan gondolkoznak az emberek a borról: mit gondolsz a Tokaj-Hegyaljai termelőkről, akiknek a borai a borszaküzletek polcain láthatóak? Csak, hogy pár nagyobb neveket mondjak: Szepsy István, Demeter Zoltán, Balassa István, Bott-Bodó házaspár, Homonna Attila stb stb. Tehát, ha valaki tokaj-hegyaljai termelő, de a kereskedéseken keresztül szórja ki a borait, nem pincénél, az is felejtős, és a helyben kimérős módszerre szavazó termelőket tartod jobbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!