Melyik a legjobb ital, amit valaha ittál?
Figyelt kérdés
Lehet bármilyen fajta, bármilyen értékben. Az en kedvencem a Bushmills 10 years es a Johnnie Walker gold label.2016. máj. 17. 14:04
14/26 anonim válasza:
Nem akarok választani, nekem a szomszéd remek, illatos, zamatos barackpálinkája és a Glenlivet whisky egyaránt a topon van. Utóbbiból ráadásul még csak fiatalabbat ittam, milyen lehet az idősebb?
Illetve harmadiknak ott a tokaji aszú, az egyetlen igazán édes ital, amit szeretek.
15/26 anonim válasza:
En a Tatratea-t tartom egyik legjobb italnak. Persze nagyon sok italt meg nem probaltam:)
16/26 anonim válasza:
nagyon szeretem az üdítőitalokat,alkoholt nem annyira de mivel itt szeszes italról van szó ezért abból is inkább az üdítő ital típusú szeszes italokat pl Bacardi Breezer abból is a görögdinnyés a favorit csak kár hogy 4-500ft azt még fél liter sincs :D
17/26 anonim válasza:
Finlandia vodka.
Meg egyszer egy haverom hozott a nagyapja kerítésszaggatójából, felbecsülhetetlen volt ahogy végig marta a gyomromig a nyelőcsövem. :D
19/26 anonim válasza:
Nem annyira vagyok oda az alkoholért magáért.
Pina Colada.
20/26 A kérdező kommentje:
Természetesen koktélt is írhattok.
2016. máj. 18. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!