Melyik bor finomabb és hogyan? A vörös vagy a fehér?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 20:28
11/11 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam, mindig azt figyeltem a filmekben (pl. a Dallasban), hogy amikor egy nőtől megkérdezik, hogy milyen bort kér, mindig fehéret kér :)
16-17 évesen érdekes módon csak a száraz vörösbort szerettem, most meg (23 vagyok), már leginkább édes fehéret szoktam csak inni. Hát változik az ember ízlése. Bár általában fordítva szokott, eleinte a legtöbben az édeset szeretik, később szeretik meg a szárazat. Úgy látszik, én visszafelé működöm. Viszont az édes vörösbort sosem szerettem. Ha vöröset kell inni, akkor még mindig csak a száraz, de ha rajtam múlik, akkor maradok a fehérnél. Abból is szeretem a szárazat, de csak a jó minőségűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!