Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek jó lesz ez egy...

Szerintetek jó lesz ez egy pénteki baráti összejövetelre? (4 fő)

Figyelt kérdés

Hello!

Na szóval.

Úgy terveztem, hogy lesz

- vörösboros kóla (gyengébbeknek)(Coca Cola light 2 literes + 1 üveg vörös bor bekeverve)

- spriteos vodka (erősebbeknek) (2 liter Sprite + fél liter vodka) ez ütős lesz! :P

- 3 üveg 1,5 literes arany ászok!

Eléggé fiatalok vagyunk 15/f. 4 fő

Szerintetek ez jó lesz?

2010. ápr. 8. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
tökéletes! engem nem akarsz vinni?:P 15/L
2010. ápr. 8. 10:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha a detoxban akartok kikötni, akkor tökéletes lesz!
2010. ápr. 8. 10:48
 3/12 A kérdező kommentje:

1. válaszoló jöhetsz nyugodtan, ha szegedi vagy! :)

2. válaszoló: ettől hogy bírnánk kikötni a detoxban? :D

2010. ápr. 8. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
mindenki szereti a light kólát? Mert én speciel hányok a light-os boros kólától!
2010. ápr. 8. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz, bár én főznék vagy sütnék is mellé valamit, mert hányás lesz belőle. (Vagy ez a cél?)

Valami sós pogácsa, sajtos kifli vagy valami, legalább zsíros kenyér!

6/12 anonim ***** válasza:

15 évesen ez elég sok. Ráadásul nem kéne a sört és a bort kevernetek. Össze-vissza fogtok hányni mindent. Én bőven elegendőnek tartanám az Arany Ászokot. Esetleg mellé a vodka, de nem ennyi...

18/L

7/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy mi szilveszterkor ennek a kétszeresét is megittuk (volt az 3 is..), és semmi bajunk nem lett tőle! Én még soha nem hánytam piától, mindig kipisilem :D
2010. ápr. 8. 10:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja, szerintem is veszünk valami kaját is mellé, és úgy jó is lesz! Köszi mindenkinek! :) :)
2010. ápr. 8. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:

10:56-os vagyok.

Az más, én a kákabelű 15 évesekből indultam ki. Ettől függetlenül, nehogy meglepetés érjen, mikor az egyik kevésbé tapasztalt haverod összehányja a lakást. :D

2010. ápr. 8. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez jó, de tényleg egyetek mellette elég sokat.Jó bulizást!!
2010. ápr. 8. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!