Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Furcsa kerdes, de tudnatok...

Furcsa kerdes, de tudnatok valaszolni?

Figyelt kérdés

Ha megittam egy sort,viszont direkt kihanytam mennyi ido utan vezethetek? Kb 1 oraja ittam meg az elso kortyot,es kb 10 perce az utolsot.

Muszaj vezetnem,azert tettem.

No vagyok,es 50 kilo.Ugye ez is szamit.

2016. ápr. 29. 22:58
 1/9 anonim válasza:
73%
Egy sortol még semmi bajod nem lesz,de a szonda kimutatja!
2016. ápr. 29. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom,hogy semmi bajom nincs.Csak mikor urul ki teljesen???
2016. ápr. 29. 23:12
 3/9 Phoney ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a szénsavas ital okozta nyomás megnyitja a gyomrot a belek felé, és egy része szinte azonnal továbbmegy. Ha 50 percig iszogattad és utána hánytad ki, akkor csak egy részétől szabadultál meg. Azt nem igazán lehet megítélni, hogy mennyi került a belekbe, úgyhogy legalább egy pohár sörrel kell számolnod (ennek a kiürülését az online alkohol-kalkulátorokkal tudod kiszámolni), de lehet, hogy több lett.
2016. ápr. 29. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Tipikus értelmes nő vagy.
2016. ápr. 30. 08:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a bokodat.:)

Tudod megittam egy sort,es utana szoltak,hogy eltunt a rokonom,es ezert kellett kihanynom a sort,hogy az alkohol minnel elobb tavozzon a szervezetembol,es megtudjam keresni.

De jo,rendben.:)

2016. ápr. 30. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Hogyne persze.
2016. ápr. 30. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

gyerekek ez akkora baromság!-akár 5 sörrel is vezethetsz, ha

hozzá vagy szokva és meg sem érzed.egy sima közuti ellenörzésnél nem szondáztatnak meg, csak ha valami baleset történik.viszont ha féktávolságon belül ugrik eléd egy maláj gyerek és bedobja a törölközőt nem azt veszik figyelembe hogy fizikailag képtelen voltál meg állni hanem azt hogy piás voltál.-én minden reggel elindulás elött bedobok egy felest mert korán reggel még nincsenek kinnt az utcán az indiaiak,meg a lakott területet elhagyva autó úton megyek, ott még nem láttam rendőrtöt.

2016. ápr. 30. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vezethetsz ittas állapotban. Ez teljesen egyértelmű.

Akinek ez kérdés, takarodjon már valami déli megyébe, mert nem akarok vele találkozni az utakon.

2016. máj. 4. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Eltűnt a rokon és hogy megkeresd kihánytad a sört.

Tudod, ez a hónap leghülyébb sztorija.

Gondolom később meglett a kedves rokon, és ennek örömére megittál egy sört. Erre jött a hír, hogy elveszett a kiskutyád.

stb.....stb........stb. :D

2016. máj. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!