Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak szerintem változott meg...

¡Converse! 182 kérdése:

Csak szerintem változott meg a pilsner urquell íze?

Figyelt kérdés
Amióta új csomagolása,mintha ízre is változott volna..

2016. ápr. 25. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Igen, csak szerinted.
2016. ápr. 25. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem változott.
2016. ápr. 25. 18:35
 3/8 Phoney ***** válasza:
32%

Mikor változott a csomagolása?

Régen valszeg ugyanazt küldték ide a csehek, amit maguknak gyártanak, de amit tavaly októberben vettem az pl. már egy alig habzó, testetlen, romszáraz sör volt, az apróbetűk szerint komlókivonattal pancsolva, bár az íz után ez már nem meglepő. (Merem feltételezni, hogy saját maguknak nem ezt magyar nagyüzemi szintű sört főzik...)

2016. ápr. 25. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Én a dobozosat vettem mindig. De tavaly nyár végére megváltozott a csomagolása ,nem érzem benne azt az ízt amit régebben szerettem benne.
2016. ápr. 25. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Volt benne valami plusz, lehet hülyeséget mondok ,de az a plussz lehet hogy,

maláta édeskés utóíze volt.

2016. ápr. 25. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor megváltoztatták a csomagolást, akkor levitték az alkoholtartalmát 5-ről 4,4%-ra, ezt senki nem vette észre mert mindenki a 4 decis Sopronival volt elfoglalva. Mióta megváltoztatták nem vettem egyszer sem. Amúgy már jó rég óta Kőbányán gyártják a magyar piacra. A komlókivonat hibáztatásával óvatosabb lennék, a három legnagyobb hazai sörgyár közül csak a Dreher használja a termékeiben, amik semmivel se tűnnek nekem rosszabb minőségűnek mint a Borsodi és a Heineken termékei.
2016. ápr. 26. 10:19
 7/8 Phoney ***** válasza:
Hazai viszonylatban már tényleg nem sokat oszt, hogy komlókivonatos vagy nem (mint ahogy a magyar Heineken se lesz jobb attól, hogy nincs benne kukoricagríz), de értelmes söröknél nem csinálnak ilyet.
2016. ápr. 26. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled kérdező. Alkoholtartalma eddig is 4.4% volt nem 5%, de a régi csomagolású markánsan keserű volt, igen egyedi. Könnyedén felismertem volna vakteszten is sok sör közül. A mostani is keserűbb az átlag sörnél de messze nem annyira mint a régebbi. Most hasonló mint a Kozel, nem sokkal jobb.
2016. ápr. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!