Lehet, hogy valakire nem hat az alkohol?
Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam rám nem igazán hat az alkohol. Sokszor ugyanannyit iszok, mint a barátaim, és még sincs soha semmi bajom. Max egy kicsit jobb kedvű leszek, de teljesen magamnál vagyok, tudok gondolkozni, nem szédülök, stb. Múltkor is megittam vagy 6 felest és 2 vodka narancsot (tudom, nem kellene keverni), és szinte semmi hatást nem éreztem. Ráadásul lány vagyok, és nem is iszom túl gyakran. Van akire nem hat az alkohol? Mitől függ, ki hogy bírja?2016. ápr. 24. 22:56
1/6 anonim válasza:
Talán itt jól össze vannak gyűjtve az okok: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__42..
Még annyit hzzátennék, h én amióta fogamzásgátlót szedek elég nehezen rúgok be
3/6 anonim válasza:
mindenkire hat, maximum többet kell inni. lehet, hogy csak a barátaid bírják rosszul. általában aki nagyobb darab, magasabb, többet eszik, arra kevésbé hat pl.
4/6 anonim válasza:
Vannak egyedi esetek. Elméletileg 5 ezrelékes véralkoholszintbe belehal az ember, gyakorlatilag több olyan esetről is olvastam, hogy voltak akik 6-7 ezrelékes véralkoholszinttel még mulatoztak, pedig ahhoz igen sokat kell inni. Egy átlag 75-80 körüli férfi kb. 1-1.3 liter töményet kellene megigyon 3-4 óra alatt, hogy ekkora véralkoholszintet elérjen. Lehet te is ilyen extrém kategóriába tartozol. 6 feles meg 2 vodka narancs azért a legtöbb lányt már ki szokta csapni.
5/6 anonim válasza:
Én meg nem tudok feloldódni tőle, ugyanúgy feszélyezett vagyok és idegeskedek, agyalok hülyeségeke,mintha józan lennék. Közben meg rosszul vagyok,mert szédülök vagy hànyingerem van és még akkor is gondolkodok azon, mint józanon. Szerintem neked felesleges inni, csak ha az íze miatt szereted. (De a töményt szerintem senki nem azért issza)
6/6 anonim válasza:
ja és én is nő vagyok félreértések elkerülése végett, nem a nőkkel van bajom, csak nem szívesen laknék még egyszer velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!