Békésiék 12 éves single maltja milyen?
Hogy törkölypálinkára hasonlít, az szerintem erős túlzás, egész egyszerűen aszúillata van, valószínűleg a hordó is az volt. (Annyit lehet tudni, hogy többféle boroshordóban érlelték – nem pedig csak kékfrankosban, mint a sajtóanyag szerint – és elég reális, hogy az aszúshordóból lett épkézláb eredmény, mert az eléggé jolly joker, akármit beletölthetsz, nagyon el se lehet vele rontani.)
Ez a 001-es hordóra értendő (rá van írva a címkére, hogy melyik, lehet kapni 002-est, és rémlik, hogy már 003-ról is volt szó), igazából elég ellentmondásos beszámolókat is olvastam erről a whiskyről, szóval lehet, hogy a 002 vagy a 003 nem lett olyan jó, azokról nem tudok nyilatkozni.
A 001-es viszont az egyik legjobb ital volt, amit ebben a 7-8 ezres árkategóriában valaha vettem, szóval nagyon jó ajándék, de akik kizárólag a klasszikus whiskyk stílusát hajlandók elfogadni, azok szidják. Jó néhány olyan ismerősömmel kóstoltattam meg, aki stílusban mindenevő, de minőségben válogatós, és közülük mindenkinek ízlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!