Ha vodkát valami üdítőitallal keverünk, valóban nem lesz olyan a vodka hatása?
Hajajj, dehogynem lesz.:D Tudnék róla mesélni! Ahogy előttem is mondták, csak könnyebben csúszik, és így szerintem könnyebb is legurítani nagyobb mennyiséget belőle, mert élvezetesebb.- Legalábbis az én véleményem szerint.
Nekem pl. sikerült gyönyörűen beb...ni már úgy, hogy kevertem narancslével, Fanta narancs/ citrommal, de Epres Cappyvel csúszott a legjobban, így leküldtem vagy 10 felesnyit.:D
"megkínálnátok őket, vagy mivel attól ugyse lehetne berúgni olyan kicsitől, ezért ti innátok meg?"
Te fél liter vodkát akarsz meginni egyedül???
Hát gratulálok.
Húzd csak le azt az az üveg vodkát, csak aztán ne lepődjél meg, ha esetleg egy kórházban fogsz kikötni gyomormosáson!
fél liter vodka azért még nem kórház..normál esetben legalábbis.mondjuk ha nem óvatos az ember,akkor árok azért lehet belőle:D
szép lassan iszogatva fél liter az pont a határ:D kanbulihoz pont ideális hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!