Győrben hol lehet Primátor söröket venni?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja, pontosan melyikeket lehet megvenni(Premium Dark, Double... stb.), azt is írja meg légyszí! A válaszokat előre is köszönöm!2016. ápr. 6. 13:47
1/6 anonim válasza:
A Metróban láttam Bernardot múltkoriban, de nem néztem igazán körül, valszeg van többféle cseh sör is, talán próbálkozz ott. Csapoltról végképp nem tudok, úgyhogy vagy rendelsz neten, vagy egy szép délutánon kiugrasz Pozsonyba, ott jó eséllyel találsz.:-) Pesten is van néhány helyen.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nos boltra gondoltam, bár csapolva még jobb lenne kipróbálni, de azt gondoltam, hogy itt Győrben ilyen nincs...
Amúgy a pestieket ismerem, de ott nem gyakran járok, ezért kérdeztem, hogy Győrben mik a lehetőségek. Tescoban meg Spar üzletekben kerestem már, de ott nincs, viszont akkor a Metróban megnézem majd. Ha más nem veszek Bernardot, az is finom. :)
2016. ápr. 6. 16:20
4/6 anonim válasza:
Egészségedre.:-) Sajnos, a legutóbbi szállítmányunk már elfogyott, abból tudtam volna neked felajánlani. Brnóból jöttünk haza sörrel teli csomagtartóval, ha vannak a jó sört kedvelő haverjaid, érdemes egy egynapos kirándulást tenni. Szép a város, és a bevásárlópark Tescójában 4 sor van tele válogatott sörökkel.:-)
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, elképzelhető, hogy egyszer megejtek egy ilyet is, de nézem a google térképet, hogy Nagymegyer csak elvileg 26 perce van innen, és ott is van Tesco. A szlovák Tesco honlapján meg van eredeti cseh Staropramen meg Cerna Hora is... nos, nagyon köszönöm mindenkinem a válaszokat, így már van jópár alternatívám. :) Ja, és persze ment mindenkinek a zöld kéz!
2016. ápr. 6. 17:03
6/6 zolapapa válasza:
Menni kell Pozsonyba! Töredék áron van az itthonihoz képest. 250-300ból megáll a legdrágább, amit itthon 8-900ért adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!