Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehetséges hogy valaki nem...

Lehetséges hogy valaki nem tud berúgni?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a nővérem 18. szülinapja és én életemben először ittam Jägert meg úgy egyáltalán töményet meg persze ittunk pezsgőt... Stb én (14l) megittam vagy fél üveg Jägert és semmi nem voltam részeg de még becsípve sem voltam tőle. Meg vízipipáztunk ezt is kb életemben először csináltam és semmi.

A többiek meg szédületek meg szarul voltak de én nem.

2016. ápr. 3. 11:15
1 2
 11/17 Mojjo ***** válasza:
76%

@9-10: Leginkább központozási hibák vannak a kérdező szövegében, de nagy valószínűséggel telefonról írta, ott sokan nem figyelnek erre. (Mellesleg központozási hibák nálad is vannak.) Ezt leszámítva viszont jobb helyesírása van, mint a legtöbb fiatalnak.

Amúgy van annak egy némileg abszurd bája, amikor a 18 éves fiatalok osztják fölényeskedve a 14 éveseket, holott kb. ugyanaz a kategória. 4 év különbség az semmi, 18 évesen meg ugyanúgy gyerek valaki, mint 14 évesen.

2016. ápr. 3. 15:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, igen telefonról írok. Egyébként én meg azon röhögök aki azt hiszi hogy attól hogy nagykorú és nem "fiatalkorú " joga van ahhoz hogy másokat elítéljen ilyentéren nem alkoholista vagyok hogy ilyen magas lóról beszélj velem!Soha ez előt nem ittam alkoholt csak bort de még egy pohárral sem. Egyébként nem nagynak gondolom magam nem diszkóba voltam vagy a városban nem is tudsz semmit a körülményekről. Tesómmal voltam és a két legjobb barátnőénél otthon csak egy vízipipa volt nálunk Jäger meg pezsgő és gondolom te csak 18 éves korod után ittál alkoholt XD hát tuti nem
2016. ápr. 3. 17:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Ok persze ki a szar vagyok én hogy ezt tudjam végülis tuti van ilyen csak én nem ismerek ilyet meg az ismerőseim és az ismerőseim ismerősei
2016. ápr. 3. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy csajt aki kb:végig piálta a bulikat,és egyáltalán nem volt részeg. Tényleg megismertem és azt hittem,hogy leöntötték valami töménnyel,de mondta,hogy nála ez a berugás gyakorlatilag ismeretlen.

1-2alkalommal volt részeg de kb:5-6 éve semmi.

ugyhogy simán lehet nálad is.

A mai világban nem gáz 14 évesen alkoholizálni,csak ne szokj rá!

2016. ápr. 3. 21:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy lány az ismerősem között aki hihetetkenül nehezen rugottbe,és az sem tartott sokáig.

emlkeim szerint gypmorfekélye volt...

2016. ápr. 8. 06:40
 16/17 anonim válasza:
100%

Olyan nincs hogy első alkoholivásod alkalmával nem tudsz berúgni, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ilyen létezik.

Viszont nekem volt olyan, 04:00-kor indultuk egy nagyobb utazásra amit végig ittunk mindannyian, nagyjából 17:00 fele értünk haza teljesen lerészegedve, mindannyian. Megbeszéltük hogy 8 órakor elmegyünk bulizni, addig mindenki szedje össze magát. Aludtam 3 órát, felkeltem, elmentem velük bulizni és egyszerűen nem tudtam berúgni. 3 óra alvás alatt majdnemhogy teljesen kijózanodtam (persze a szonda biztos nem ezt mutatta volna) aztán még megittam vagy 10 sört és egyre jobban csak józanodtam ki.. Másnap viszont úgy keltem mintha a holdról küldtek volna.xd

2016. ápr. 28. 16:37
 17/17 anonim válasza:
én is 14 vagyok és iszok, hát halál ránk!!!
2017. dec. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!