Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehetséges hogy valaki nem...

Lehetséges hogy valaki nem tud berúgni?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a nővérem 18. szülinapja és én életemben először ittam Jägert meg úgy egyáltalán töményet meg persze ittunk pezsgőt... Stb én (14l) megittam vagy fél üveg Jägert és semmi nem voltam részeg de még becsípve sem voltam tőle. Meg vízipipáztunk ezt is kb életemben először csináltam és semmi.

A többiek meg szédületek meg szarul voltak de én nem.

2016. ápr. 3. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok a szüleidnek amiért 14 évesen elengednek inni...
2016. ápr. 3. 11:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Fogadok hogy kb 50 éve jártál iskolába nekem most 9.-ben nem egy olyan osztálytársam van akik drog függők vagy lánc dohányosok szerintem rosszabb minit egyszer egy évben inni alkoholt amúgy remélem nem gondold hogy majd kérdezhetek őket hogy ihatok-e
2016. ápr. 3. 11:43
 3/17 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném hogy ez egy erős Szegedi gimnázium legerősebb ostmztálya német kéttanra
2016. ápr. 3. 11:54
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Attól még elég gáz, hogy 14 évesen már alkoholizalsz
2016. ápr. 3. 12:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Lol bocsi de mi lenne ha a kérdésre válaszolnál
2016. ápr. 3. 12:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

És mekkora jégernek ittad majdnem a felét?

Egyébként a saját példámból kiindúlva lehetséges, az, hogy valaki nem tud berúgni, de az kicsit más. Én bizonyos mennyiségnél már nem tudok többet inni, mert hányok, addig pedig nem vagyok részeg csak spicces, max dölöngélek egy kicsit, de teljesen magamnál vagyok, nem csinálok semmi különöset.

2016. ápr. 3. 13:03
 7/17 Mojjo ***** válasza:
95%
Nem igazán lehetséges. Van aki _nagyon_ jól bírja az italt, de egy szint fölött mindenkinek megárt. Olyan viszont van, hogy valaki előbb hányja ki az egészet, mint hogy komolyan megártson neki agyilag.
2016. ápr. 3. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:

A legtöbb ázsiai ember például nem tud berúgni, mert előbb lesz rosszul, előbb hányja ki az alkoholt, mint hogy berúgna. Ennek az oka, hogy a szervezetükből hiányzik egy enzim, ami az acetaldehidet tovább bontja, így részegség helyett egy mérgezéses állapotba jutnak.

Olyan viszont nincs, vagy legalábbis én még nem hallottam, hogy egy 14 éves lány nyakalja a töményet, pezsgővel keverve, és semmilyen hatással nincs rá. Orvosi csoda vagy, érdemes lenne felajánlani a szervezetedet tudományos célokra, hátha a vizsgálat kapcsán felfedezik a részegség ellenszerét :)

2016. ápr. 3. 14:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 50 éve jártam... egyébként nem, még mindig oda járok. És jót szoktunk röhögni a kis csírákon akik 9-esként ettől hiszik magukat menőnek. Mi is szoktunk inni, igaz végzősök vagyunk. Anyukád büszke a teljesítményedre? Vagy neki nem dicsekedtél el?
2016. ápr. 3. 14:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
és ilyen helyesírással a legerősebb gimiben? Komolyan? Akkor milyen lehet a többi gimi:-D
2016. ápr. 3. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!