Croatian kérdése:
Mit szerettek jobban; sört, vagy bort?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek/isszátok, miért?
Én a nyáron leszek 15, és ittam apukámmal fél pohár finom soproni bort. (Neki van a borkóstolásban tapasztalata, és ízlett neki) Szerintem ha nincs túl meleg jobb mint a sör.
2016. márc. 29. 17:16
1/19 anonim válasza:
Hat igazabol nyaron, a melegben szoktam froccsozni, telen/hidegben inkabb a long drink-eket preferalom, sort szinte nem iszom soha.
2/19 anonim válasza:
Inkább a whiskyt...
Igazából ez is, az is jó, de bort nagyon ritkán iszom, mivel romlandó (a tokaji aszú kivétel, olyat néha iszom 3 centit) és túl nagy kiszerelésben van. Az első deci OK, utána rám romlana. Sörből sem iszom meg egy üveggel, de a párommal már elintézzük.
Mind sör, mind bor esetén eléggé válogatós vagyok, de van, ami ízlik.
3/19 anonim válasza:
Hát én a nagyapád lehetnék, de én a jó pálinkát mindig jobban szerettem másnál. Ugye Jávor Pál színész mondta, amikor megkérdezték, hogy miért nem sört vagy bort iszik konyak helyett, hát azért, mert sok benne a lé.
4/19 anonim válasza:
Whiskyt :)
Sört csak hidegen iszom meg és általában nyáron.
5/19 gnoomage válasza:
Sört, akár nyáron, télen, néha hétköznap is ha kedvem van hozzá...
7/19 anonim válasza:
Ritkán iszom, de akkor minőségi vörösbort. A sör általában a bemeneti nyílásomon szokott távozni néhány percen belül. Ihatatlan számomra.
8/19 anonim válasza:
Sört. Ha nincs sör, akkor bor.
9/19 anonim válasza:
A szüleim borosak, úgyhogy ragadt rám némi ízbeli elvárás, ha bort iszom. És pont emiatt szoktam inkább sörözni a saját pénzemen, mert egy üveg 600 forintos borral egész biztos nem lennék elégedett, de a boltban kapható 200 forintos söröket jó szívvel iszom télen-nyáron. 20/F
10/19 anonim válasza:
Én a limonádét szeretem sok cukorral jól lehűtve. Egy pohárba 6 leveses kanál cukrot teszek, mert úgy finom. Nyami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!