Melyik Dankó illetve melyik Lafiesta bor finomabb? :D
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 19:33
3/17 anonim válasza:
Eh . Tavaly vettem egy üveg édes vörös Lafiestat . Pfeeej . Ilyen pocsékot az életben nem ittam még . Cukros víz !
4/17 anonim válasza:
Én a Dankóra szavazok, abból is a rozé és a fehér bor, a vöröset alapból utálom. :D La Fiestat már nagyon régen ittam,így arról nem tudok véleményt alkotni.
5/17 anonim válasza:
Dankót nem igazán szeretem, abból csak édes van, és mivel retek minőség, ha kicsit többet iszok elég komoly fejfájást okoz. La fiestaból már nem csak édes van. A kékfrankos rozéját én személy szerint fröccsnek kimondottan szeretem. Az édesek viszont abból is dankó szintű szennyek.
6/17 anonim válasza:
Ezek a "borok" szerintem csak arra valók , hogy kólával összekeverd és úgy igyad ... Mert az élvezeti értékük kb. 0 .
7/17 szaszaa11 válasza:
Attól hogy ezek a borok nevetséges árakon vannak a polcokon, még bőven akad köztük relatívan jó, sokszor jobb, mint az 1000-2000 kategóriások.
8/17 Mojjo válasza:
szaszaa11: pont az a kérdező kérdése, hogy melyik a jó közülük, szóval hajrá, ne tartsd magadban, melyiket ajánlod?
9/17 anonim válasza:
#1 vagyok, szedjük össze kicsit az említett termékek aktuális származási területeit, szerintem sokat mondó :)
Rúzsa Sándor: Spanyolország, régebben EU keverék
Dankó: Olaszország, időnként Kunság, Felső-Magyarország, régebben EU keverék
La Fiesta Édes élmény: Kunság, időnként Olaszország
La Fiesta egyebek: most azt hiszem Balaton mellék
10/17 szaszaa11 válasza:
Mojjo erre a kérdésre azért nem lehet válaszolni, mert ez zsákbamacska. Ugyanannak a márkának 2 teljesen ugyanolyan üvege is lehet teljesen más, mivel ezeket a borokat hol innen, hol onnan származó szőlőből készítik. Az áruk azért ilyen alacsony, mert kifejezetten a nagyüzemi termelésre vannak ráállva. Ettől Függetlenül sokszor akár jobb minőségű szőlőből is készülhetnek mint egy egy relatíven drágább bor. Ezek a borok nyilván mind reduktív eljárással készülnek. Szemely szerint ezt az eljárást vörösnél és fehérnél nem igazán tartom pozitívumnak, de készülnek nagyon jó fehérek és vörösek is acéltartályos erjesztéssel. Viszont a rozénak szerintem abszolút jól áll ez az erjesztés, így ha az én izlésemet nézzük, akkor annyit tudok segíteni, hogy a rozék között érdemes keresgélni. Sajnos ez szubjektív, és mint mondtam zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!