Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik kínai piacon tudnék...

Melyik kínai piacon tudnék rendes rizsbort kapni nem horribilis áron?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy amit neten árulnak, az vagy baromi drága vagy köze nincs a rizsborhoz, csak utánzat. Rendes "autentikus" ázsiai termésre lenne szükségem.
2016. márc. 19. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem piac, de a Rákóczi téren van egy kínai bolt. Ott nézz körül. Nagyon jó cuccok vannak náluk és szokott lenni rizs bor meg pálinka is.
2016. márc. 19. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de sajnos nem árulnak. Esetleg másvalaki tudna még mondani?
2016. márc. 20. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ázsia Bt? Annyira nem horribilis áron...pláne, hogy 1 üveggel ki lehet húzni egy évig is akár.

[link]

2016. márc. 20. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:
# 3 Tegnap voltam ott. :) Annyi pénzért 2 üveg 4 puttonyos Tokaji aszút veszek, vagy 5 üveg jobb minőségű bort (1500 Ft/Ü). Annyiért meg sem éri, pedig annyira nem nagy durranás. Olyan, mintha vmi olcsó asztali borhoz baromi sok élesztőt kevertek és így palackozták volna. Az a lényeg, hogy árban ne menjen 2000 Ft fölé, mert annyiért már nem éri meg. Még a vermut is olcsóbb. Éppen azért voltam kíváncsi a piacra, mert a boltira legalább 1000% áfát tesznek.
2016. márc. 20. 16:54
 5/5 Phoney ***** válasza:

Ha 2000 alatt akarsz igazán jó rizsbort, akkor tényleg maradj inkább a bornál. Ázsiában talán létezik ilyen, de ide nem hozzák neked annyiért.

Egyébként mivel csak 15-20% alkoholtartalmú és még csak nem is égetett szesz, az 1500-2000 forintos árban nincs túl sok adó vagy vám, nem kerül tőle a többszörösébe.

2016. márc. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!