A Kalinka vagy a Royal vodka számít jobb minőségűnek? És melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 14:33
11/19 anonim válasza:
Amelyik Neked jobban ízlik. Ha másnak veszed, akkor kérdezd meg tőle, hogy melyiket szereti.
Sajnos, ezek a mai vodkák már meg sem közelítik a "békebelieket", mind valami szörnyű pancs. Legjobb, ha házi pálinkát keresel, az biztos, hogy igazi gyümölcsből készül.
14/19 anonim válasza:
Igen,a Finlandia a legjobb.De ha már Kalinka és Royal között kell választani akkor a Royal!
15/19 anonim válasza:
szerintem mind a kettő bitangpusztulatosan fostos. mindegyiket úgy átszűrték, hogy csak tisztaszesz íze van.
16/19 anonim válasza:
én egyiket sem szeretem, de már ittam még diszkóba járós koromba.
17/19 anonim válasza:
Szerintem a Kalinka!
Ha vodka akkor Sztalicsnaja!Az ára nagyon húzós lett mára a többi vodkához képest,de "kötelező" megkóstolni!:D
"Rendszeres" fogyasztásra én is a Bols vodkát ajánlom!
18/19 anonim válasza:
Blagoff mandarint csak ajánlani tudom !
A környezetembe mindenkinek bejött.
/Ukrajnából hordják kb : 7-800 ft, a vaterán :2500.-/
Van még zöldalma,körte, és a simán belül v 3 féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!