Eros a 40szazalekos feles egy kezdonek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 18:42
1/9 Phoney válasza:
Ha ennyire fogalmad sincs az ivásról, akkor ne erőltesd a töményet. Ott van a sör és a bor, azok a töményhez képest elég hülyebiztosak. Persze berúgni meg hányni ezektől is lehet, ha ész nélkül vedelsz.
2/9 anonim válasza:
Ha csak egyet iszol, akkor nem. Az kevesebb mint egy sör.
4/9 anonim válasza:
Erős az nagyon, persze van 70%-os is. Kezdőnek én inkább bort, vagy sört ajánlanék. Nekem pl. nagyon megárt a rövid, emiatt nem is iszok belőle, 3 centtől képes vagyok berúgni, míg sörből néhány üveg kell hozzá, nem ugyanolyan a hatása. Persze ez mindenkinél más, hogy kire hogyan hat.
5/9 anonim válasza:
Kezdőnek minden erős. Ha Eléggé sörös vagy, ittál már sokszor házi pálinkát, de azért mégis ritkán, akkor is lehet erős egy 40%-os. Én sok házipáleszt ittam, nálam a napi adag 2 21%-os feles, amit néha még "víznek" is érzek. Nálad könnyen előfordulhat, hogy egy fél decitől kidőlsz.
6/9 anonim válasza:
Az én időmben kipróbáltuk és megmondtuk magunk, nem pedig a neten kérdezősködtünk.
Van akinek a likőr is erős ( 30-40% ), van aki az erősebb fajta házi pálinkát is jól bírja ( 50-52% ).
7/9 anonim válasza:
Kóstold végig a tatrateákat , de előtte szerezz két havert, akik hazavisznek:)
8/9 Trevor. válasza:
Ha alapozol előtte sör+fröccs/bor kombóval, akkor nem.
9/9 anonim válasza:
50-52%-os házi pálinka erősnek számítana? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!