Mennyibe kerül a legolcsobb feles, vagy sör?
Figyelt kérdés
Először innék alkoholt.14/f2016. márc. 7. 20:25
1/5 anonim válasza:
legolcsóbb sörök 100ft/doboz körül vannak, de azok csak híg 3 fokos löttyök. feles is néhány száz ft, de olyanok is. inkább valami rendeset igyál. inkább kevesebb legyen, de értelmes, jó minőségű, élvezhető ital
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg először iszol, javaslom, hogy ne valami szeméttel kezdd. Ha már alkoholt fogyasztasz, akkor tedd mértékkel, ritkán és minőségi alkoholt fogyasztva. Amúgy szerintem még ráérnél erre, bőven lesz még alkalmad az életben... Ilyen korban sokkal-sokkal ártalmasabb, főleg az agyadra nézve.
Ha mindenképp ki akarod próbálni, és nem bírod ki, akkor én valamilyen jó minőségű kézműves sört ajánlok.
Ha Budapesten laksz, akkor vannak szakboltok, máshol meg Spar-ban is lehet kapni. Alacsony alkoholtartalmút válassz, vannak 0.3l-es is.
3/5 anonim válasza:
És ki fogja megvenni? Mert te biztos nem.
14 évesen mi a jó fenének akarsz inni? FŐleg töményet?
4/5 anonim válasza:
Amíg nem tudja valaki miért rossz az olcsó addig kár belé a jó, javaslom kezdj valami népszerű közepes minőségű piával, pl sörből: Gösser, Heineken, Miller, vagy vodkából a Bols, Finlandia, hogy legyen mihez hasonlítani mind a jót mind a rosszat.
5/5 Trevor. válasza:
Ma vettem Tescoban 105Ft-ért dobozos arány ászokot, nagyon megérte. Lehet találsz üvegest olcsóbban, viszont arra +25Ft az üveg, ráadásul a legolcsóbbak nem is visszaválthatók, tehát főleg nem éri meg. Talán az arany fácán a legolcsóbb visszaváltható, de az tescoban 130ft+üveg. Rövidből vannak olcsón vodkák, de azt nem ajánlom, inkább Hubertust nézz, nem túl erős, de nagyon finom. Mellesleg fiatal vagy te még ehhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!