Néhány évvel ezelőtt vettem 4 ezerért Chantré Cognac-ot, az 4 ezer volt. (Kép: [link] ) Azóta már nem látom itthon, csak a „mezei” Chantré Weinbrandot. A Chantré márkanév ugyan német cégé, de maga az ital (az eredetvédelen értelmében) francia cognac volt.
Ezen kívül sosem találkoztam olyannal, ami olcsóbb lett volna a divatos márkák (Hennessy, Martell, Courvoisier, stb.) V.S. változatainál, azaz jelenleg kb. 8-9e Ft/7 dl-nél.
Amíg volt Cora, addig 6-7 ezer forint körül lehetett kapni a Remy Martin konyakot és a Cointreau egy ezressel volt olcsóbb. Nekem a Chantré nem ízlett, mintha direkt a futottak még kategóriába készült volna, az illata és a lecsengése is valahogy túlzottan alkoholos volt.
Mióta nincs Cora, én is a Metro-ban veszem amikor akcióban van a Remy Martin, olyankor 9-10 eFt körül szokott lenni. Ennél olcsóbb konyakot mostanában nem láttam. (És a Cointreau-t mái napig meg tudom venni 7 ezerért?!?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!