Hogyan tudnék hamar józannak lenni ivás után?
Figyelt kérdés
Sörözés után ( 3 üveg ) vagyok, ki kellene gyorsan ( ~fél óra ) józanodnom, hogy tegyem?2010. ápr. 1. 17:20
1/7 anonim válasza:
van tabletta amit ha piálás elött és után beveszel hamarabb józanodsz ki ... a dm-ben lehet kapni és vmi party...... a neve!
2/7 A kérdező kommentje:
Ok, de valami itthon is talál6ó cucc kellene!
2010. ápr. 1. 17:31
5/7 anonim válasza:
sok-sok,rengeteg zsírban gazdag kaja előtte, ha lehet közbe, és utána is.akkor hamar kijózanodsz, és másnap sem leszel annyira másnapos.Tapasztalatból mondom:)
6/7 anonim válasza:
kenyér... sok jó finom fehér kenyér és ugyanaz amit az előttem lévők: zsírban gazdag kaják :D
tesóimnál tapasztaltam én még kicsit fiatal avgyok ehhez
7/7 anonim válasza:
az alkohol után tele vagy az abból felszabaduló szabad-gyökökkel, ezeket egy kis aszkorbinsavval le tudod kötni: C-vitamin! vagyis: igyál sok narancslevet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!