A JIM Beam whiskey mennyire minőségi ital?
A technológiai minőségével semmi baj nem volna, viszont az élvezeti értéke közepes, és ezt súlyosbítja, hogy a korához képest igen harsány whisky, szóval aki amúgy nincs odáig a bourbon whiskyért, annak gyakran teljesen ihatatlan. Én speciel már vagy 20 különböző bourbont ismertem és szerettem meg, mire oda jutottam, hogy a fehér Jim Beam-et is képes voltam valamennyire élvezni.
A drágább Jim Beam-ek viszont kimondottan jók az árkategóriájukban, ezekhez nem kell elvetemültnek lenni.
Ha hasonló áron akarsz könnyen iható bourbont, akkor Heaven Hill, vagy az Aldi/Lidl-ben kapható Western Gold és Clarke's.
ma 12:55
A Jim Beam mióta blended whisky? Ha már mindenképpen az SWA idióta rendszerébe akarod erőltetni, akkor ez egy „single grain whisky” volna. Mellesleg mióta a skótoknál túlkereslet van, egyre röhejesebb az új kiadások ár/érték aránya, és lassan kezdünk ott tartani, hogy tízezer alatt már nem kapsz egy épkézláb skót whiskyt, se maltot, se blendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!