A cuvée-k miért sokkal finomabbak?
Figyelt kérdés
Hiába veszem meg külön a legjobbak közül mondjuk egy cabernet sauvignon-t vagy cabernet franc-t, a legjobban akkor is a cuvée-k ízlenek.
Amiben Cab. Sauvignon, Franc és Merlot van.
2016. febr. 18. 17:47
1/2 anonim válasza:
Ez szubjektív, én külön is szeretem őket! :)
Valószínűleg azért ízlik neked jobban, mert akik összerakják, azok se az álmoskönyv szerint házasítják, vagy nem kávézaccból jósolnak, hogy na vajon milyen arányba kéne összekotyvasztani...
Hanem jó sokan jó sokáig kóstolgatják, hogy az ízek egymást minél tökéletesebben kiegészítsék, ami jó az egyikben az domináljon, ami esetleg rosszabb, azt a másikkal kompenzálják, stb stb...
Így végül minden tekintetben kicsit jobb lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Na igen, erre gondoltam. Mert mondjuk ugyanannak a top termelőnek külön-külön a fajtaborai is nagyon jók, de a cuvée-je a legjobb.
2016. febr. 19. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!