Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy szavatosságilag lejart de...

Egy szavatosságilag lejart de bontatlan sör meddig jo?

Figyelt kérdés

2016. febr. 13. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet így megmondani. Kóstold meg!
2016. febr. 13. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Így nem lehet megmondani. Mondjuk az sem mindegy, hogy mikor járt le. Főleg, hogy sokan olyan dolgokat is kidobnának amik 2 napja jártak le, közben meg semmi bajuk.
2016. febr. 13. 21:53
 3/9 anonim válasza:
En amit megittam sor az fel eve volt lejarva semmi baja nem volt semmi szaga ize nem volt ami furcsa lett volna szoval ha rendesen napfenytol ovva huvos helyen tarolod biztosan sokat kibir! Persze ha uveg uveges a muanyagbol en alapbol meg sem iszom!
2016. febr. 13. 22:46
 4/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy jó! Annak ellenére hogy bontatlan, de lejárt, minden szénsavas üdítő kap egy furcsa ízt... legyen ez sör, vagy más üdítő. Sajnos már mind a kettőbe belefutottam, azonnal érezhető hogy romlott, pedig nem sokkal voltak a lejárat után!!!
2016. febr. 14. 09:00
 5/9 anonim válasza:

Helyedbe nem próbálnám meginni! Egyszer - véletlenül - ittam olyat, amely 1 hete járt le, utána 24 órán keresztül a WC-n ültem és átkoztam a hülyeségemet, hogy nem néztem meg!

Azóta az 1.000 forintos lejárati idejét is megnézem :).

2016. febr. 14. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha hűtve/hűvös helyen volt idd meg nyugodtan.
2016. febr. 14. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A szavatosság azt jelenti, hogy a készítői eddig szavatolják, hogy biztosan jó. Még utána is lehet jó(de lehet rossz is).
2016. febr. 16. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy tartósított, vagy frissen csapolt palackozott hűtős sör. Én nem probálkoznék, mert salmonella is lehet belőle, ami annyira nem kellemes.
2016. febr. 18. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy felbontatlan sörbe nem mászik bele a szalmonella!

Ha ülepékes az alja, akkor valószínűleg már élvezhetetlen.

Egy felbontatlan sörnél a "romlás" gyakorlatilag az élvezhetetlenséget jelenti. Szagold és ízleld meg, ha nem frankó öntsd ki!

2016. febr. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!