Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egyik ismerősöm hetek óta...

Egyik ismerősöm hetek óta iszik most pedig elég rosszul van. Lehet ez alkohol mérgezés?

Figyelt kérdés
Hetek óta alkoholizál sört,vodkát ivott... meg még ki tudja mit, most pedig rosszul van enni nem nagyon akar, amit pedig megeszik kihányja. Mentőt nem akar hívni. Valaki valamilyen tanács? Mit vegyen be? esetleg széntabletta?

2016. febr. 6. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Az is jó , sok víz ,narancs facsart citromlé , a szervezet kiadja a mérgeket .
2016. febr. 6. 20:43
 2/6 Alain Delon ***** válasza:
Úgy néz ki, hogy az epéjét rendesen helyrevágta. Lehet, hogy tényleg jobb lenne orvoshoz fordulnia.
2016. febr. 6. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 2-esnek az tuti hogy hazavágta az epéjét meg a máját is szerintem... Mondtam neki hivja ki a mentőt mert elég gyér ahogy kinéz na de ilyen tivornya után el is hiszem.
2016. febr. 6. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

az alkohol kivonja a vizet a szervezetből, lehet ki van száradva a teste.

ha alkohol mérgezése lenne, akkor egyszerűen elájul és kész.

jobban teszi ha leáll egy pár napig a piával, és pótolja a folyadékot mert károsodnak a belső szervei, aztán akkor vízen kívül mást nem fog inni élete végéig, már ha nem hal meg előbb.

2016. febr. 6. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:
én is pontosan ugyan ezt mondtam neki, na meg mások is... reméljük helyre jön és befejezi a piálást :(
2016. febr. 6. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet elvonási tünetei vannak, ha abbahagyta a piálást. Igyon rengeteg vizet, ha kell hányjon, hánytassa magát, és egyen valamit, mert attól is rosszul lehet ha nem eszik.
2016. febr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!