Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ánizs "louche" (tejesedés)...

Phoney kérdése:

Ánizs "louche" (tejesedés) nélkül? .

Figyelt kérdés

Vettem Rodniks 85% "Absinthe"-ot, ami mondjuk a célra megfelel, csak kíváncsi vagyok: az eredeti címke szerint "Ánizs ízesítésű szesz", a magyar szerint pedig "természetes aroma" van benne (gondolom nem egyenlő a "természetazonossal").


Namost hogyan lehetséges az erőteljes ánizs-íz (mert az megvan) ánizzsal úgy, hogy semmilyen hideg víztől nem tejesedik be? Vajon kamu a címke?


2010. márc. 29. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A tejesedés az illóolajoktól van - ha nem ánizs, hanem aroma van benne, akkor elöfordulhat, hogy az ánizsolajat kispórolták belöle, és akkor nem fog befehéredni.
2010. márc. 29. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet...épp utánanéztem az aromáknak, talán csak az ánizs kinyert ízanyagát használják fel.
2010. márc. 29. 23:08
 3/4 anonim válasza:
kamu!
2010. szept. 2. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, már rájöttem, hogy az "abszintra" itthon csakis direkt baromságokat szabad írni... :)
2010. szept. 3. 07:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!