(Gondoltam rá, hogy szétszedett kapszulába 90% koruli italt toltok vagy ilyesmi.)
Egyéb, ennél értelmesebb ötlet?
2019. dec. 16. 00:45
1/10 anonim válasza:
Nem is értem, mire jó a berúgás! :/ Az alkoholtól eleve felszabadult és jókedvű lesz az ember, nem kell túlzásba vinni, viszont a berúgás tipikus velejárói sok esetben a rosszullét, hányás, fejfájás, és "filmszakadás", akkor meg miért hiányzik?!
Amúgy ajánlottam volna a vodkát felöntve, mivel a vodka önmagában íztelen, de aztán eszembe jutott, hogy felöntve meg sokat veszít az erejéből, szóval passz!
2019. dec. 16. 00:58
2/10 anonim válasza:
Vodka naranccsal, de külön. Nem keverve. Iszol annyi vodkát tisztán amennyit bírsz, majd apró kicsi kortyokban narancslevet vagy szőlőlevet néhány másodpercig. Az alkoholt teljesen elfogja nyomni a savas üdítő. Egy egész royalt be tudsz vágni 1 pohár narancslével. Én csak így szoktam/tudom inni, rosszul vagyok a tömény fogyasztásától bármilyen a formában.
2019. dec. 16. 01:27
3/10 anonim válasza:
Vodka+gumi maci.
2019. dec. 16. 05:47
4/10 anonim válasza:
nyomj fel egy dianás cukrot seggedbe
2019. dec. 16. 06:12
5/10 anonim válasza:
Vodkát keverd be valamilyen gyümölcslével, akár 1:4 arányba.
2019. dec. 16. 07:40
6/10 anonim válasza:
Az ánuszodon keresztül.
2019. dec. 16. 09:25
7/10 anonim válasza:
Tampon + 4 cl alkohol + a feneked, de vodkánál erősebbet ne tegyél rá, mert alkoholmérgezést kapsz
2019. dec. 16. 12:14
8/10 anonim válasza:
Elég gyanus hogy úgy akarsz valakit leitatni hogy ne vegye észre..
2019. dec. 16. 12:44
9/10 anonim válasza:
Pezsgő+ bomba
2019. dec. 16. 15:05
10/10 anonim válasza:
6-os egyáltalán nem írt butaságot.
Az alkoholba áztatott rongyot elterjedten használták az orvosok fájdalomcsillapítóként a modern gyógyszerek előtt.
A végbél nyálkahártyáján nagyon jól felszívódik az alkohol.
Vodka+vatta: meglepően hatékony és mivel nem izgatja semmi a gyomrot, a rosszullét is elmarad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!