Milyen íze van a vodkának és a whiskeynek?
Vodka naranccsal, energia itallal
Whiskey Colával.
De normális ember tisztán issza.
Vodkát nem ittam.
Whiskyt szoktam, gyömbérrel vagy kólával. Vagy tisztán. Az ízt nem tudom mihez hasonlítani, többféle van.
Vodka kivétel mindent csakis tisztán iszok!
A vodkának semmi íze nincs, csak ereje, ami nem csoda, elvégre csak víz és finomszesz keveréke, gyakorlatilag jó erős alkoholos víz! Bármivel felöntve jobb, mint önmagában, de akkor is vannak kivételek, például a gyárilag citromos Kalinka valami borzadály! Leginkább narancslével felöntve a legjobb, de kóla is mehet, vagy akármi, amit szeretsz!
A whiskey-t leginkább kólával szokták felönteni, de azt is bármivel lehet, viszont én inkább tisztán iszom, úgy az igazi, és szerintem érdemes kiélvezni a saját ízét! Bár nem sok whiskey-t kóstoltam eddig, de a 2 különböző alapíz megvan: van a selymesen lágy sima keserű (például Ballantines), azért abszolút nem rajongok, nélkülözöm, illetve van a kellemesen füstös-szenes utóízű (például Jack Daniel's és Jim Beam), azokat viszont imádom, nehezen tudnám valaha is megúnni!
"Felkészítésként" ennyi, persze a személyes tapasztalat a lényeg, vagyis ha Te magad próbálod ki őket! Egészségedre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!