Szerintetek milyen lehet dolgozni egy borkereskedesben?
Figyelt kérdés
Mint elado, vannak kulonbsegek a nagyobb kereskedesek kozott? Pl a vino veritashoz nehez bekerulni, de jol fizet, a bortarsasaghoz konnyu, de ok nem is fizetnek jol, csak max 100 nettot, a Heimannek kicsik es nincs fluktuacio...2016. febr. 3. 11:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem brutálisan unalmas lehet, minden nap ezt csinálni. A 100 nettó az szerintem nagyon kevés fizetés, egy fix munkahelynel. De egy próbát meger, jobb mintha semmit nem dolgoznal, ha nem tetszik keresel mást.
2/6 Mojjo válasza:
Hát igen. Itt az a nem mindegy, hogy egy borkereskedésen dolgozol, vagy egy borkereskedésben :) Ez utóbbi kb olyan lehet, mint bármilyen szakboltban eladónak lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
???
2016. febr. 3. 12:07
4/6 Mojjo válasza:
Kapcsford: saját vállalkozás vs alkalmazotti szerepkör.
5/6 A kérdező kommentje:
Jelen esetben az alkalmazotti szerepkor erdekelne! Ez olyan ipar, ami nagy tudast igenyel, mint elmeleti, mint praktikai szempontbol. De csak egy eladoi allasrol beszelunk! Nem tudom, hogy egy kozertes eladoi fizetesrol beszelunk vagy inkabb egyekszerbolti eladoi szintrol ( utobbit becsusi vegzettsegnelkul nem lehet vegezni, szal gondolom jobb a fizu)
2016. febr. 3. 14:18
6/6 szaszaa11 válasza:
Ha szereted a borokat, értesz hozzájuk, akkor jó lehet. Ha szeretsz róluk beszélni, és vagy olyan jó emberismerő, hogy ki az a vásárló, aki szívesen hallgatja amit mondasz neki az adott borról, akkor jó érzéssel fog eltölteni. Én is ezért imádok pincér lenni, nincs is jobb, mint mikor kisebb forgalmú időszakban elfecsegek egy vendéggel, akit érdekel valamilyen momentum a szakmáról. Mindig vigyorogva megyek el olyankor az asztaltól, még akkor is, ha ő éppen nem látja, hogy én mosolygok (mert persze amíg látja az arcom, addig szinte elvárás a mosoly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!