Miért nagy ellensége a sörkedvelőknek a kukoricagríz az összetételben?
Figyelt kérdés
nem vagyok nagy sörfogyasztó de ízre nem igazán érzek különbséget amiben van vagy nincs, homályosan valami olyasmi rémlik hogy a másnapi fejfájásokért is ezt okolta valaki egyszer, de inkább ilyen negatív felhanggal olvasni róla hogy inkább ne lenne benne, igazából azt sem tudom milyen szerepet tölt be a sörben2016. jan. 22. 19:07
1/1 anonim válasza:
Mert nem oda való. A sör valamilyen maláta, komló, víz és élesztő. A kukorica édessé teszi, hogy a papírkutyák is meg tudják inni, mert amúgy túl keserű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!