Ha egymás után 6rövidet megiszok lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Pl. Jägert2016. jan. 11. 19:23
1/5 anonim válasza:
Egyénfüggő. Nekem lenne bajom. Egy haverom aki bírja a piát, egyszer levágott 2 decit vizespohárból. Fél óra múlva be is takartuk az ágyban...
2/5 anonim válasza:
Google >> a világ leghasznosabb Excel táblázata
3/5 anonim válasza:
Persze! Berúgsz, mint az albán szamár és összevissza hánysz mindent. Aztán másnap fejfájósan, másnaposan takaíthatod a hányadékodat...
4/5 anonim válasza:
Teljesen húzóra nem próbáltam ilyesmit, egyszer még 16 éves koromba, megittam 2 deci hubit 2 perc alatt, semmi bajom nemlett csak kicsit berugtam. Illetve egyszer volt még hogy megittam 4-szer 4cl jagert egymás után de azt úgy hogy csak videón láttam hogy azt csináltam, mert nem emlékszem rá xd akkor mondjuk rögtön kijött. Egyébként szerintem ha kellően jóllakva, józanul bevernék 3 deci jagert az még nem csapna ki, de hozzá kell tennem, hogy eléggé szokva vagyok a piával, meg a Jager 35%-os, ha 50%-os házipálinkával kéne ezt csináljam, az órákra kicsapna engem is, de kezdő ivóként a 3 deci jager is hazavágott volna, nem tudom, te mennyire vagy szokva a piával, ha nem annyira, akkor inkább nem próbálkozz annyival.
5/5 anonim válasza:
A Jäger körömlakk. Mondjuk 21 éve absztinens vagyok, de amíg edzésben voltam, ennyit még éjszakás műszak után is bírtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!