Ha valaki szinte mindennap részegre issza magát annak mennyi idő múlva lesz komoly egészségügyi problémája?
Változó.
Szellemileg szerintem látványosabb a leépülés. Főként azért, mert ez ugye vonz magával egy életformát is.
Aki így iszik, az nem tud már rendesen dolgozni, az nem normális társaságokban mozog.
A test viszont nagyon egyéni. Ismerek olyat, aki már majdnem 40 éve iszik és viszonylag jó állapotban van. Más meg sokkal fiatalabb, de már problémái vannak.
Máj problémák hosszú távon alakulnak ki.
Ez egy érdekes kép:
A hozzá tartozó cikket is érdemes átfutni. [link]
Én nem nagyon tudok tudományosan hozzászólni. De azt tudom, hogy suliban volt két bomba csaj. Mindkettő bulizott orrba-szájba (más lukakba khm). Ugyan annyiszor voltak részegek, mert elválaszthatatlanok voltak. Az egyik minden másnap elment, futott 4 km-t, hogy regenerálja a szervezetét. A másik egy éven belül úgy nézett ki, mint aki 20 évet öregedett.
Ezzel csak annyit mondok, hogy nemcsak a bevitt alkohol mennyiség a mérvadó. Sok múlik az életvitelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!