Legjobb búzasör? Segítséég
Figyelt kérdés
Egyik barátomnak nemsokára szülinapja lesz, és szeretném búzasörrel "meglepni", ugyanis az a kedvence.Sajnos, én nem igazán értek a sörökhöz, úgyhogy a kérdésem: Melyik búzasör a legeslegfinomabb, és hol tudok hozzájutni?! (Persze, tudom, hogy ez ízlésfüggő, de véleményeket is nagyon szivesen várok!) Előre is köszönöm2016. jan. 10. 17:33
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen a Paulaner Hefeweizen számomra.
Az Erdinger iható (Magyarországon szerintem ez a legkönnyebben hozzáférhető, de a nevesebb búzasörök egyik legrosszabbika is), a Franziskaner kicsit jobb nála, de a Paulaner szintjét nem üti meg.
Esetleg ha hozzájutsz akkor a Weihenstephaner hasnolóan jó, mint a Paulaner :)
2/6 A kérdező kommentje:
Naggyon köszönöm :)
2016. jan. 10. 19:31
3/6 szaszaa11 válasza:
A Paulanerhez is nagyon könnyen hozzá lehet jutni. Egyébként nagyon finom a HB, és az Edelweiss is. Vannak nagyon finom kézműves sörök is, ha a neten körbenézel. Egyébként ez szerintem nem a legjobb ajándék egy születésnapra.
4/6 anonim válasza:
Nekem a Witte Raaf az isten, de azt meg nem mondom hol kapsz belőle, max. neten rendelés szerintem. Ami beszerezhető és szintén nagyon finom, az a Hoegaarden, ebből van többféle erjesztésű, szerintem a Grand Cru a legfinomabb és az azért a maga 8,5 %-ával már ajándéknak is ütősebb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :):)
2016. jan. 23. 20:41
6/6 anonim válasza:
Hali!!
Nekem a Paulaner, eszméletlenül finom az íze, legalább is számomra a top búza eddig! :3 Megéri azt a pénzt én azt mondom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!