Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van magas alkoholtartalmú,...

Van magas alkoholtartalmú, íztelen, szagtalan ital? Valaki mondta, de szerintem nincs.

Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 10:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó!Semleges?Az milyen? :D
2016. jan. 8. 11:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja értem,köszi!
2016. jan. 8. 11:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Mivel lehet elfedni pl a vodka ízét egyébként?Energiaital?De azzal veszèlyes,nem?Elég kezdő vagyok a témában. :D
2016. jan. 8. 11:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Elfedni nem lehet, ahogy már írták. Én narancslével szeretem. Ha fele-fele arányban van, az számomra az ideális. Ha több a vodka, akkor már túl erős.

És nyilván minél több az üdítő benne, annál kevésbé erős.

De mi a kérdésed igazából? Szeretnél inni valami ütőset, de nem bírod az erőset?

2016. jan. 8. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Először szerintem egy nyalintásnyit kóstold meg hogy egyáltalán számodra milyen. :D

Én személy szerint nem vagyok a keverés híve, vodka, pálinka csak tisztán.

Amúgy narancslevet szoktak legtöbbször használni vodkához.

Pálinkát meg végképp bűn keverni, legalábbis, ott azért ha jó a pálinka akkor az íze sem rossz.

2016. jan. 8. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Pálinka keveréséről még csak nem is hallottam... Bár ha meg akarnám inni az ízetlenebbeket, lehet, hogy eljutnék odáig... De én max. jót iszom :)

Nos, ahogy már mások is írták, az alkohol érezhető s a vodkának is van íze. Én tisztán iszom a vodkát, részben az íze miatt, akármelyiket meg se tudom inni (most már a Finlandiát sem, amióta a Russkij Standard a kedvencem :D s még olyan kezdő vagyok vodka terén. többfélét szerintem nem is ismerek).

Az alkohol elég nagy hígításban is érződik. Néha cseles, persze, vannak italok, amikben van egy kis alkohol, de van, akinek annyira nem tűnik fel s pl. az abszintnak nevezett elég tömény édes valamik sokkal gyöngébbnek tudnak tűnni, mint amilyenek. Abból a 85%-osat is képes vagyok meginni, míg pl. a 80%-os Stroh rumot nagyon felhígítva is nehéz :) De biztos emberfüggő is az ilyesmi.

De hogy valami jelentős alkoholtartalommal rendelkezzen s egy normális ember ne érezze rajta, olyan nincs. Az alkohol túl feltűnő.

2016. jan. 8. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:
A vodka finom narancssal,sprite-val, szodaval es egy karika citrommal. Feles poharban csinalhatsz shot-ot: 2cent vodka felontve 2cent akarmivel-szorp,gyumolcsle,szirupok.
2016. jan. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!