Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fel lehet önteni a vodkát...

Fel lehet önteni a vodkát vizzel hogy nem vegyék észre?

Figyelt kérdés
Egyik haverommal ittunk apám vodkájábol, es nem akarom hogy észre vegye, mert biztos bajba lennénk. Érezné az izét ha rá öntenék vizet? Félig kéne vissza tegyem, most a negyedénél van.

2016. jan. 5. 18:38
 1/7 Phoney ***** válasza:
100%
Ennyit a hülye is észrevesz... ennél sokkal kisebb hígítást is rögtön érezni, szóval a helyedben nem súlyosbítanám azzal, hogy még el is rontom a maradékot (nem fog örülni a 19%-os „vodkának”, mikor beleiszik, hidd el). Max. akkor jó ötlet, ha ritkán iszik belőle, és minél hamarabb kicseréled az üveg tartalmát tiszta vodkára (lehetőleg ugyanolyanra vagy legalábbis nem sokkal roszabbra(.
2016. jan. 5. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyon sok.
2016. jan. 5. 19:00
 3/7 szaszaa11 ***** válasza:
60%
Lett volna eszed mielőtt megiszod! Meg is érdemled a bajt!
2016. jan. 5. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel lehet, de ez rengeteg, biztosan észrevenné.
2016. jan. 6. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Lesz ám p|csánrúgás.
2016. jan. 6. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki. Talán elnézőbb mintha magától jönne rá. Az én apám mikor megittam a pálinkáját majdnem az egész üveggel, akkor leültetett és annyi volt a feladat hogy igyam meg a maradékot egy kis borral. :D Még élveztem is...
2016. jan. 6. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Fel lehet, de az sok. Észrevenné, hogy nem olyan intenzív az íze. Inkább mondd el, jobban jársz, mintha elővenni utóbb, hogy "Fiam, miért ilyen ez a vodka?" Úgy sem tudnád kimagyarázni.
2016. jan. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!