Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire iható ez a bor,...

Mennyire iható ez a bor, illetve milyen a minősége?

Figyelt kérdés

Borokban nem vagyok otthon, úgyhogy semmit sem tudok róla.

[link] (Csak nem california, hanem australia)

2016. jan. 4. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Nos, tehát nem kaliforniai, hanem ausztráliai, de nem ez, hanem egy másik, amit nekünk kell kitalálni.

A linkelt bort elég leértékelték a látogatók. Nekem elég ennyi.

2016. jan. 4. 12:49
 2/7 tothp ***** válasza:
Aldi-lidl (valamelyik) forgalmaz hasonlókat. Ki kell próbálni. 700ft körül nem nagy tétel. Úgy mondanám: iható, semmi különös. Bár én inkább a hazai borokat szeretem.
2016. jan. 4. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Idehaza annyi kiváló bor van melyeket ismerek, hogy a külföldi iránt nem is érdeklődöm.
2016. jan. 4. 13:28
 4/7 Mojjo ***** válasza:

Bár a konkrét, ausztrál bort nem ismerem, a google-t igen, és nézd mit találtam kb másfél perc alatt:

[link] - egy komplett leírás

[link] - vélemények

[link] - és még vélemények.

2016. jan. 4. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja ezeket megtaláltam én is, csak azt hittem, hogy van itt valaki aki kóstolta már vagy ivott hasonlót.
2016. jan. 4. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Drága kérdező!

Azt írod csak le és mutatod meg, hogy milyen borra NEM vagy kíváncsi.

A linkelt oldalon egy lőre látható, amit a vásárlók 2,8-r értékeltek (5 a max.)

Annyi bizonyos, hogy a linkelthez hasonló borok nem klasszikus metódussal készült minőségi termékek, hanem tömegGYÁRTÁSú vackok.

2016. jan. 4. 14:10
 7/7 Mojjo ***** válasza:
90%

Igen, én is azt mutattam, bőven vannak olyan valakik, akik kóstolták már - lsd a linkeket. Még a tapasztalataikat is megosztották :)

"Hasonlót" kóstolni? De honnan tudja valaki, hogy hasonló, ha ezt még nem kóstolta? :D

Amúgy az előttem szólónak igaza van, sokat ne várj tőle...

2016. jan. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!