Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A silver tequilát mivel kell...

A silver tequilát mivel kell inni?

Figyelt kérdés

só és citrom vagy fajéj és narancs ?

és milyen íze van ? jó ?

én nem nagyon bírom az alkohol ízét... nagyon alkoholos íze van ? hány felesnél kell megállni ha nem akarok hányni ? nem nagyon szoktam alkoholt inni...

2010. márc. 25. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Goldot igyál annak sokkal jobb az íze és ha inni szeretsz utána akkor ne egyed a narancsot utána hanem igyál 100%os narancs levet. Mi így csináltuk egy időben és nagyon finom volt azok is szívesen itták így akik amúgy nem bírják a piát. Fontos hogy jó minőség legyen minél gagyibb annál kevésbé van íze és csak az alkohol íz jön ki belőle.
2010. márc. 25. 18:46
 12/14 Phoney ***** válasza:

Egyszer gondoltam egyet, és kipróbáltam a leggagyibb vodkát a só-citrom módszerrel.

Lehet hogy nekem nincs érzékem a tequilához, de úgy az sem volt rossz:D (pedig nem vagyok egy "kannásboros" fajta).

Szóval bátran fogd a sót-citromot, nagyon rossz azzal nem lehet:)

2010. márc. 27. 11:34
 13/14 A kérdező kommentje:
kipróbáltam a sós citromos silver variációt. erősnek erős, de a só és citrom sokat segít és így nagyon finom ! :))
2010. márc. 28. 10:52
 14/14 Phoney ***** válasza:

Ha minőségi tequilát veszel az is sokat segít.

Most vettem 4500 Ft-ért (auchan) El Jimador 100% agave tequilát és ízlik magában, pedig van itthon 2x meg 3x ilyen drága ital is.

(Mivel nem köztudott, ideírom, hogy a legtöbb "tequilának" a fele egészen másféle szesz, azaz kukorica, cukornád, hasonlók kerülnek a cefrébe. Magyarul az átlag tekilának a fele fehérrum vagy nyers "whisky", és csak a másik fele van agávéból, ezért elég jellegtelen ízük van.)

2011. febr. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!