A silver tequilát mivel kell inni?
só és citrom vagy fajéj és narancs ?
és milyen íze van ? jó ?
én nem nagyon bírom az alkohol ízét... nagyon alkoholos íze van ? hány felesnél kell megállni ha nem akarok hányni ? nem nagyon szoktam alkoholt inni...
Egyszer gondoltam egyet, és kipróbáltam a leggagyibb vodkát a só-citrom módszerrel.
Lehet hogy nekem nincs érzékem a tequilához, de úgy az sem volt rossz:D (pedig nem vagyok egy "kannásboros" fajta).
Szóval bátran fogd a sót-citromot, nagyon rossz azzal nem lehet:)
Ha minőségi tequilát veszel az is sokat segít.
Most vettem 4500 Ft-ért (auchan) El Jimador 100% agave tequilát és ízlik magában, pedig van itthon 2x meg 3x ilyen drága ital is.
(Mivel nem köztudott, ideírom, hogy a legtöbb "tequilának" a fele egészen másféle szesz, azaz kukorica, cukornád, hasonlók kerülnek a cefrébe. Magyarul az átlag tekilának a fele fehérrum vagy nyers "whisky", és csak a másik fele van agávéból, ezért elég jellegtelen ízük van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!