Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A silver tequilát mivel kell...

A silver tequilát mivel kell inni?

Figyelt kérdés

só és citrom vagy fajéj és narancs ?

és milyen íze van ? jó ?

én nem nagyon bírom az alkohol ízét... nagyon alkoholos íze van ? hány felesnél kell megállni ha nem akarok hányni ? nem nagyon szoktam alkoholt inni...

2010. márc. 25. 16:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
velem:D
2010. márc. 25. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
só és citrom. A fahéj- narancs kombó a goldhoz való.
2010. márc. 25. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem kivel, mivel:DDDD bár ha olyan a szitu szívesen vagy mi:D

Tequila silver- só és citrom

Tequila Gold- fahéj narancs- vagy ha nincs, mandarin:D

Viszont nálam a következő van a tequilával: aznap semmi bajom, nem érzek semmit, de másnap még ha csak 1-2 kupicával ittam is másnapos tüneteim lettek.. hányinger fejfájás stb. Ha nem szereted az alkohol ízét, miért pont ezt választod?:D Tetszik a szertartása? izgi:) de ízre biztos van jobb pia is:) Én mondjuk a töményeket nem szeretem, nálam a martini a nyerő:)

2010. márc. 25. 17:04
 4/14 A kérdező kommentje:
nekem a martini is túl erős... :D tetszik a szertartása igen :)) meg a filmekben is annyira isszák. azért szeretném kipróbálni...
2010. márc. 25. 17:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem a tequilát, csak a szar minőségűt nem. Ha nem szoktál inni, akkor elég kettő szerintem. Én négyet szoktam, hat is:)
2010. márc. 25. 17:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha neked a martini erős akkor felejtsd el:D
2010. márc. 25. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, hogy őszinte legyek így elolvasva amit írtál, nem ajánlom neked, mert nem fog ízleni:D
2010. márc. 25. 17:09
 8/14 A kérdező kommentje:
azokat szeretem amik után lehet inni valami colát vagy valamit. egyszer ittam vodkát, nem volt jó, de kibírtam hogy utána ittam valamit.
2010. márc. 25. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:

én írtam elsőre a martinit..

szerintem te ne igyál:)) vagy a jégert szokták colával. Mi lenne, ha finomabb likőrrel próbálkoznál?

No de persze, ha a tequilát akarod mindenképpen, szerintem a goldot válaszd és igyál utána narancslét.. és szünettel igyál.. tehát várd meg milyen hatással van az első.. ne gyorsan nézd:D lassan:))

2010. márc. 25. 17:18
 10/14 anonim válasza:
Imádom a jó tequilát:)) De óvatosan igyad, mert elég erős. Én sok citromot "majszolok" utána, mert azt is imádom. Így nem annyira durva. Jó tequilázást! Puszi:)
2010. márc. 25. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!