Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A tescóban milyen abszint van?

A tescóban milyen abszint van?

Figyelt kérdés
Főleg arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire ihatatlan (nincsenek nagy elvárásaim, de legalább orrot befogva azért leszeretném húzni).

2015. dec. 29. 20:12
 1/6 Phoney ***** válasza:
A tesco 3 féle szeszesitalt forgalmaz "absinth", "absinthe" fantázianevekkel (Green Tree 70%, Pére Kermann's 60%, Tabu Classic 55%.) Egyik sem abszint, és egyik sem élvezhető, de ha valamiért fétised 50 fölötti szeszt inni, akkor ezekkel is meg fogsz birkózni. Az előbbi kettő száraz, az utóbbi erősen cukrozott.
2015. dec. 29. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:

a classic is 70%-os.

amúgy egyértelműen nem az ízért venném meg amúgy se, hanem mert beüt. a kérdés főleg afelé irányulna, hogy melyik a legkevésbé rosszabb

2015. dec. 29. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. dec. 29. 21:22
 4/6 szaszaa11 ***** válasza:
Tudsz rendelni külföldről rendeset, lehet, hogy rohadt drága, de egyébként abból nekem 2-3 kupica elég ahhoz hogy már túlságosan is szinten legyek. Pedig bírom a szeszt, de az igazi abszintban nem is csak alkohol van mint tudjuk... :) egyébként az eredeti az a kék, az 70 fokos ha jól tudom, én feketét szoktam rendelni az USA-ból az 80fokos.
2015. dec. 30. 00:36
 5/6 Phoney ***** válasza:
„Fekete abszintot” az USÁ-ból?? Tudomásom szerint ott nem készül ilyen, vagyis valószínűleg egy USÁ-ba exportált európai pancsot vásárolsz vissza egy komoly abszint áráért. Értelmes abszintot soha nem színeznek feketére.
2015. dec. 30. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

" de az igazi abszintban nem is csak alkohol van mint tudjuk... :) egyébként az eredeti az a kék"

De, csak az van és növényi illó olajok. A fehér üröm tartalma miatt terjedt el ez a hülyeség az abszintról, a valóságban az ég világon semmilyen pszichoaktív hatása nincs és már vagy 10 éve az eredeti receptúra szerint gyártható az egész EU-ban.

Amúgy az eredeti abszint ZÖLD és nem kék :)

Végül pedig az abszintot nem ám töményen isszuk, mert úgy kr**va szar :) Hanem hígítva jeges vízzel, valahogy így:

[link]

2015. dec. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!