Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megiszok napi 1-1,5 liter...

Megiszok napi 1-1,5 liter bort egy héten 5 nap! Ez milyen hatással van a szervezetemre?

Figyelt kérdés
Napi rekordom 3 liter bor.
2010. márc. 24. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok az öt héthez csak így tovább tarts ki ne tedd tönkre az életed!
2010. márc. 26. 20:37
 12/14 anonim válasza:

Egyetemista vagyok, én hetente kb 2 szer ennyit iszok meg!

A múlthéten 3 napig voltam részeg folyamatosan:)

A régi öregek azt mondták ,hogy reggelente egy pohár por(2dcl) az egészséges még, meg egy üveg sör se árt meg.

De a kettő együtt azt nem tudom ,hogy milyen.

Am én is már nagyon bírom a piát:S Sokat kell ahhoz innom:(

De már lassan leállok vele mert közeleg a félév és tanulni is kéne valamit, meg a szervezetem se nagyon örül neki ahogy észrevettem.

Kiürülnek a szervezetedből a tartalékok, másnaposan alig van étvágyam, egész nap csak fekszem..

Nem egészséges a tartós nagy mennyiségű ivás sztem.

Ha majd valami nem fog bejönni életed során, munkahely ,barátnő vagy valami problémád lesz majd az alkoholhoz fogsz nyúlni és észre se fogod venni ,hogy az utcára kerülsz..

Ha megbírod állni 5 hétig sztem még nem vagy alkoholista.

Én egy héten legalább egyszer iszom:) De csak azért mert kapok elég pénzt ha nem kapnék nem innék, mert akkor kajára nem jutna!

2010. márc. 29. 02:23
 13/14 anonim válasza:
*egy pohár bor
2010. márc. 29. 02:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ez rengeteg és anyagiakban sem kevés. Sajnos néhány éve én a sörrel voltam így, nem volt szinte nap, hogy ne ittam volna meg átlag 2 sört, de sokszor több is lett belőle. Észrevétlenül emelkedett az adag és ami ártatlannak tűnt átment megszokásba. Sokszor reggel el is késtem melóhelyről, mert alig bírtam felkelni, a párom is utált úgy mellém feküdni, hogy érezte az italszagot, még 2 sör után is + csak ilyenkor horkoltam. Felhívtam az anonim alkoholistákat és tájékoztattak, hogy az is alkesznak számít, aki napi rendszerességgel fogyaszt alkoholt, nem kell ahhoz berúgni mindig. Szerencsére te is időben kapcsoltál, hogy valami ezzel nincs rendben, menj el egy laborvizsgálatra szerintem és ha egyszerre nem is megy, de mindenképpen csökkentsd. Itthon nagyon rossz szokás, hogy mindenhez inni kell, ha öröm ér, ha szomorúság, az alkohol folyamatosan ott van. Nálunk is a családban bármi volt, baráti összejövetelek, melóhelyen névnapozások, az alkohol mindig ott volt, hülyének is néztek volna, ha üdítőt kérek. De rájöttem, milyen könnyen bele lehet ebbe csúszni és nagyon nehéz újra talpra állni, mert bár nem iszom, de ha látok egy sör reklámot, vagy vendégségben megérzem az illatát, a mai napig megkívánom.
2010. márc. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!