Jó Whiskey-t tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy relatív a "jó" fogalom. Ilyen 5-10 ezer forintosat és drágábbat is mondhattok! :)2015. dec. 23. 22:02
4/5 anonim válasza:
Glenlivet, de a Glen Elgin se rossz. Amíg nem ismertem ezeket, a Chivas Regal is egész ihatónak számított nálam, szerintem most is az, csak eszembe sincs kipróbálni, a másik kettő annyira más világ számomra.
Persze ízlésfüggő is ez.
5/5 szaszaa11 válasza:
Tullamore dew, Chivas Regal, Jameson, de amugy jók ezek az olcsóbb Jim Beam, Jack Daniels, Johnie Walkerek is, igazából semmi baj nincs velük, egész korrektek. Nem olyan italok ezek mint a borok, hogy az olcsóbb kategória nagy része moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!