Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sauska Cuveé 11-ből a 2011-ese...

Sauska Cuveé 11-ből a 2011-eset vagy a 2012-eset érdemes venni?

Figyelt kérdés

Mindkettő egy árban van, le vannak akciózva a Sp..-ban.

Melyik a jobban sikerült, melyiket vegyem meg?

2015. dec. 16. 17:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kösz, szerintem sem!:)

Az Eszterbauer Tüke már el is fogyott, igen kiváló volt.

Asszem meg kell néznem, hogy nem-e maradt még egy pár jóárasított darab...

2015. dec. 20. 10:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Nos hááát, a Sauska Cuvée 11 2012-től finoman szólva nem estem hanyatt...jó közepes bornak mondanám, az eredeti 4300 Ft-os árat egyáltalán nem éri meg, szerintem még az akciósat sem...

Amiket vettem még és felbontásra kerültek:

- Bányai Gábor Botond Cuvée 2011: közepesnél jobb

- Eszterbauer Tüke Bikavér 2012:nagyon kiváló

- Eszterbauer Mesterünk 2011: nagyon-nagyon kiváló

- Vylyan Cabernet Sauvignon 2011: nagyon-nagy kiváló

2015. dec. 25. 20:37
 13/14 Mojjo ***** válasza:

Köszi a visszajelzést!

Az Eszterbauer borok jó szereplése nem lepett meg, baromi jó borok azok :) A Sauska rossz szereplése annál inkább. Nem baj, nem jöhet mindig minden össze, azt hiszem, így sem volt ez egy rossz borsor :)

2015. dec. 28. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Nézd, nem állítom hogy rossz bor a nevezett Sauska, de mondjuk a felsorolt borokkal egy mezőnyben bizony gyengén szerepelt. De az is lehet, hogy csak az én ízlésemnek nem felet meg, talán túl sok benne a kékfrankos, nem tudom... de 4300 Ft-ért akkor is kicsit többet várna az ember.

Az Esztebauernek ez a 2 bor elvileg a csúcsborai, ezekre viszont azt mondom, hogy bőven megérték volna még az eredeti árukat is - hozzáteszem: az én ízlésem szerint.

2015. dec. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!