A St. Hubertus "minőségibb" mint más olcsóbb gyomorkeserűk?
Ismerek vagy 40 (keserű és nem keserű) növénylikőrt, de a mai Hubinál csak azok igazán rosszabbak, amiknél a gyártó arra se vette a fáradságot, hogy a kommersz keretből kihozza a legjobbat (vannak sajnos ilyenek is). A szebb napokból csak a formaüveg maradt meg, maga az ital ma már egy kivonatokból összekutyult, az eredetinél 7%-kal hígabb izé. Persze nem arról van szó, le lehet nyelni, mert hát valamirevaló gyártónak a kommersz növénylikőrt sem illik ihatatlanra csinálnia. A Hubertus 33 se jobb (szerintem összességében rosszabb), az új erdeigyümölcsöst nem kóstoltam, az állítólag jobb valamivel. Az olcsó Jägerutánzatok is hasonló szinten vannak, csak más ízűek.
A Hubi egyébként valóban egyáltalán nem keserűlikőr, hanem egy narancshéjas „félédes” növénylikőr. Valójában a Jäger sem keserűlikőr (az eredeti címkére nincs is ilyen ráírva), de hát az Unicum hazájában mindent keserűlikőrként kell eladni, amire sikerül ráfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!