barátom az 1.re szavazna, a vodkát utálja.
én inkább vodkás vagyok, nincs kb semmi íze, bármivel keverhető, könnyen fogyasztható számomra úgy csúszik mint a víz. persze, nem vagyok alkoholista, csak ha pár havonta elmegyünk, mértéket kell szabnom, mert olyan natúr szerintem, hogy nem jelez a szervezetem hogy elég volt. míg pl pálinkából 1 feles után nem bírnék többet lenyelni
a hubertus jellegzetes, totál más mint a vodka
Gyerekkoromban kalinkáztunk "mérhető" mennyiségben:)
Hubit viszont csak néha-néha, mert egy fűszeres pancsolt szar.
Persze pár évvel később már egyiket sem bírtam, mindkettőtől okádtam. Talán hubitól jobban...
A hubi az a győri likőrgyár szépen csomagolt pancsolt csövesszesze. HA elolvassátok az összetételét és tánanéztek, hogy hogy is készül, akkor rájöttök, hogy kiköpött ugyanaz, mint a csövesek által vedelt víz-finomszesz-aroma kombó. Csak évente 3 napig reklámozák, így az ember azt hiszi, hogy hűdemárkás.
Számomra a Hubertusz a hányást a Kalinka a másnaposságot jelenti.
De hubertuszból nagyon fincsi sütiket lehet csinálni, míg ez a Kalinkáról nem mondható el. Ellenben a Kalinkával lehet fényt csinálni, amitől aztán teljesen tönkre teheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!