Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik az az alkohol, aminek...

Melyik az az alkohol, aminek nem lehet érezni a szagát? Van olyan egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 21:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
42%
Kíváncsi lennék, miért kérdezed.Én régebben hétvégente sokat ittam,és mindig beteg voltam tőle.Kb 2 éve nem iszom semmilyen alkoholt, sportolok 3 naponta 9 km -t futok.Meg egy kis Thai boksz.Sokkal jobban érzem magam!!!Sokkal.Inkább sportolj mint igyál azt gondolom jobban jársz.
2010. márc. 29. 16:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

nem azt kérdeztem, hogy 'szerintetek igyak-e, és ha nem mennyit sportoljak?', vagy, hogy te mennyit sportolsz és mennyit ittál?.. :)

különben nem vagyok alkoholista, csak azt terveztük, hogy ápr. elsején iszunk, és úgy megyünk suliba, mert úgy volt, hogy nem lesz tanítás, csak egy lightos nap, de lesz tanítás, ezért nem csináljuk meg.:)

2010. márc. 29. 22:20
 13/13 anonim válasza:
54%

Kedves Kérdező!

Semmi rosszat nem akartam neked írni azzal,hogy lebeszéllek arról, hogy igyál.Gondoltam, hogy vmi ilyen lehet a dologban, vagy hogy esetleg a szüleid ne érezzék meg rajtad.Gondolom, van egy 20 év korkülönbség köztünk és én már megjártam azt az utat amit te majd fogsz.Nem akartam neked prédikálni, de hidd el az ivászat nem vezet sehová.Én sem voltam alkoholista és sokszor jó is volt bulizi piásan.De így 35 éves fejjel másképpen látom a világot.Sok haverom csak néha ivott néha drogozott egy keveset aztán van olyan aki koki alkoholista drogos és azt mondogatja nincs neki semmi baja.Persze nem mindenkiből lesz az de nagyon könnyű rászokni.Hidd el!Szép kellemes napot neked!

2010. márc. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!