Borsodi vs Aranyászok?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb sör( üveges persze)?
És miért?
Vagy ti milyet ajánlanátok (egy rekesszel vennék)
hasonló árban legyen
2015. nov. 26. 16:09
1/8 anonim válasza:
Semelyiket. Ha vizeletet akarnek inni, azt tennem, de nem fizetnek erte semmikepp...
2/8 anonim válasza:
Mindkettő szar.
A Kőbányai még iható, de nem vagyok nagy sörös.
4/8 anonim válasza:
Nincs nagy különbség a magyar alsóközépkategóriás sörök közt. Én Borsodit venném ha ugyanannyi lenne, mert ízre kb. semmi különbséget nem érzek de a Borsodi 4.5%-os az Ászok csak 4.3%
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ugye ti is egyetértetek azzal,hogy az üveges jobb?
2015. nov. 26. 19:11
6/8 Mojjo válasza:
Én a részemről igen, egyet, jobbnak tűnik az üveges, de nem tudom, csak beképzelem-e, vagy ténylegesen van valalami különbség.
7/8 Vlagyimir Rosztov válasza:
Arany Ászok örök kedvenc, a borsoditól hányingerem van olyan rossz, inkább az Arany Ászok,Soproni,Gösser,Löwenbrau.... A borsodi valami undorito.... amiket ide irtam azokat ugy iszom mint a vizet :D
8/8 anonim válasza:
Ászok. A Borsoditól mindig megfájdul a fejem, akár egy pohártól is. Ászokból akár többet is megiszom gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!